Nyegaardskvartalet

Boliger som er bra for deg
Sentral beliggenhet på Storo med høy miljøstandard, flott arkitektur, fantastisk utsikt og supre solforhold kommer nye leiligheter for salg. Registrer din interesse i dag.

Nyegaardskvartalet er et prosjekt med en ideell kombinasjon av kvaliteter: sentral beliggenhet på Storo, flott arkitektur, fantastisk utsikt og supre solforhold. Her er du bare en liten spasertur unna BI og Nydalen og det er samtidig kort avstand til Torshov og Grefsen med flotte grøntområder langs Akerselva. Mange beboere har allerede flyttet inn i dette området, og Fernanda Nissens skole er bygget på nabotomten og tok imot de første elevene høsten 2016.

Det aller beste er allikevel at du får morgendagens standard når det gjelder miljøsertifisering. For deg betyr dette et spesielt godt inneklima med giftfrie materialer og balansert ventilasjon. Høy isolerings-standard holder støy og forurensning ute og varmen inne, og det blir også en stor, innendørs sykkelparkering med ladepunkter for el-sykkel. Dette er bare noe av det du kan forvente deg i boliger som er bra for deg.

Ett av Norges største miljøsertifiserte boligprosjekt

Skal vi nå målet om å redusere klimagassutslippene med 40 %, så må vi gjøre jobben skikkelig. Derfor starter vi i Veidekke Eiendom nå med å miljøsertifisere våre egne boligprosjekter i henhold til BREEAM-Nor. Det betyr at vi kommer til å dokumentere alle sider av vårt miljøarbeid fra biologisk mangfold og inneklima, til CO2-utslipp og avfallshåndtering. Veidekke er opptatt av å ligge i front når det gjelder å ta i bruk ny teknologi og mer miljøvennlige byggemetoder. Dette betyr en renere og sunnere byggeplass for alle som jobber og bor i nærområdet, men også et mye sunnere bygg med bedre inneklima, mindre energibehov og større trivsel for deg som skal bo i Nyegaardskvartalet.

Tomten er nå ferdig regulert og rivningen av eksisterende bygg er påbegynt. Vi forventer å kunne legge de første boligene ut for salg i løpet av høsten 2017.

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter