Åstorget

Livet er enkelt
Ås har noen av landets mest fornøyde innbyggere. Det er kanskje ikke så rart at mange ønsker å bo der? Boligprosjektet Åstorget har vært en suksess og alle leiligheter er nå solgt.

Midt i Ås sentrum bygger vi nå lyse og praktiske leiligheter med god planløsning, god arkitektur og store uteplasser. Eller boligdrømmer som vi liker å kalle det.

En boligdrøm

Å bo i en helt ny selveierleilighet er ikke bare behagelig, men også økonomisk gunstig. Bilen står trygt på sin faste plass i garasjekjelleren. Det er slutt på skraping og kosting av snø og is om vinteren, og en overopphetet bil om sommeren. Heisen som tar deg direkte fra kjelleren til din etasje i bygget, er prikken over i’en. Her finnes alle muligheter til et rikt og aktivt liv.

Når du først har drømt deg bort fra vedlikehold og oppussing, skal du slippe å bekymre deg for om den nye leiligheten din holder mål. Derfor har vi knyttet til oss pålitelige leverandører som vet hva det vil si å levere kvalitet.

BELIGGENHET
Åstorget har en attraktiv beliggenhet midt i Ås sentrum, mellom Drøbakveien og Rådhusplassen. Eiendommen ligger i et hyggelig og meget sentralt bomiljø med matbutikker og kollektiv- transport i umiddelbar nærhet, og gangavstand til øvrige servicetilbud i Ås sentrum.

Utviklingen av Åstorget er et samarbeid mellom Urbanium AS og Veidekke Eiendom.

     Urbanium    Veidekke-logo

Bilder

En boligdrøm
hvit stue og parkett
Hvit kjøkken med 1 rødstol
boligprosjekt Ås

Historier

Blant landets mest fornøyde

I 2013 var det nesten ingen kommuner som gjorde så stor framgang i tilfredshet blant innbyggerne som Ås. Ser vi på noen av enkeltresultatene finner vi Ås som nummer 18 blant alle kommuner i landet når man måler brukertilfredsheten. Med andre ord noen av landets mest fornøyde innbyggere. Ikke verst.

«Mange vet ikke at vi finnes»

Mange vet ikke at de finnes, men en halvtime unna Oslo ligger en av landets beste handelshøyskoler. Forkortelsen «NMBU» røper ingenting, men Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Akershus rommer en handelshøyskole som huser noen av de mest fornøyde studentene i landet.

Velg bolig

Flere prosjekter