Åstorget

Livet er enkelt
Ås har noen av landets mest fornøyde innbyggere. Det er kanskje ikke så rart at mange ønsker å bo der? Boligprosjektet Åstorget har vært en suksess og alle leiligheter er nå solgt.

Midt i Ås sentrum bygger vi nå lyse og praktiske leiligheter med god planløsning, god arkitektur og store uteplasser. Eller boligdrømmer som vi liker å kalle det.

En boligdrøm

Å bo i en helt ny selveierleilighet er ikke bare behagelig, men også økonomisk gunstig. Bilen står trygt på sin faste plass i garasjekjelleren. Det er slutt på skraping og kosting av snø og is om vinteren, og en overopphetet bil om sommeren. Heisen som tar deg direkte fra kjelleren til din etasje i bygget, er prikken over i’en. Her finnes alle muligheter til et rikt og aktivt liv.

Når du først har drømt deg bort fra vedlikehold og oppussing, skal du slippe å bekymre deg for om den nye leiligheten din holder mål. Derfor har vi knyttet til oss pålitelige leverandører som vet hva det vil si å levere kvalitet.

BELIGGENHET
Åstorget har en attraktiv beliggenhet midt i Ås sentrum, mellom Drøbakveien og Rådhusplassen. Eiendommen ligger i et hyggelig og meget sentralt bomiljø med matbutikker og kollektiv- transport i umiddelbar nærhet, og gangavstand til øvrige servicetilbud i Ås sentrum.

Utviklingen av Åstorget er et samarbeid mellom Urbanium AS og Veidekke Eiendom.

     Urbanium    Veidekke-logo

Bilder

En boligdrøm
Fin utsikt og vestvendte balkonger.
hvit stue og parkett
Hvit kjøkken med 1 rødstol
boligprosjekt Ås
4444_06
stue
Urbanium_nøkkelentilgodeboliger_kun
Veidekke-logo

Historier

Blant landets mest fornøyde

tilfredshet2

I 2013 var det nesten ingen kommuner som gjorde så stor framgang i tilfredshet blant innbyggerne som Ås. Ser vi på noen av enkeltresultatene finner vi Ås som nummer 18 blant alle kommuner i landet når man måler brukertilfredsheten. Med andre ord noen av landets mest fornøyde innbyggere. Ikke verst.

«Mange vet ikke at vi finnes»

Ås_eik

Mange vet ikke at de finnes, men en halvtime unna Oslo ligger en av landets beste handelshøyskoler. Forkortelsen «NMBU» røper ingenting, men Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Akershus rommer en handelshøyskole som huser noen av de mest fornøyde studentene i landet.

Velg bolig

Flere prosjekter