Blussuvoll allé

Ytterst på kanten av Tyholt

Velkommen hjem. Ytterst på kanten av Tyholt.

Blussuvoll Allé er et nytt og attraktivt boligprosjekt som bygges fremst på Blussuvoll der Singsaker møter Tyholt og Berg. Tomta (tidl. Okkenhaug Bil) byr på gode solforhold og enestående utsikt over Trondheim by, Trondheimsfjorden og Munkholmen.

Blussuvollalle

På den velkjente Okkenhaug-tomta så arkitektene et område med stort potensial for utsikt, miljø og beliggenhet. Med utgangspunkt i reguleringsplanen har de formet Blussuvoll Allé til et bomiljø hvor miksen av leiligheter gir et unikt og spennende boligprosjekt på attraktive Tyholt.

De øverste etasjene får en fantastisk utsikt over Trondheim by og Trondheimsfjorden, og arkitektene har derfor valgt å orientere byggene i Blussuvoll Allé mot de beste sol- og utsiktsonene i sør og vest.

Bygningsmassen formes slik at private balkonger og uteområder får best mulig sol- og oppholds kvaliteter. Det indre gårdsrom får gode solforhold på dagtid, og felles takterrasser vil nyte gode solforhold på ettermiddag og kveld når solen står lavere.

Arkitektur og uttrykk
Byggets sammensetning av større og mindre leiligheter danner en dynamikk og rytme som er toneangivende for hvordan fasaden brytes opp og gir en relasjon til omgivelsene. Fasadene langs de private sonene er åpne med store balkonger, mens fasadene langs felles soner er mer lukkede.

nordiskstil Blussuvollalle

For deg som kjøper leilighet i Blussuvoll Allé har utbygger og arkitektene valgt løsninger og materialer som gir deg en vakker og moderne bolig. De tidløse gode tresortene, rene overflater og slitesterke materialer – grunnvalgene i Blussuvoll Allé gir deg et tidsriktig utgangspunkt du kan kle etter egen smak.

 

Her får du det beste av den skandinaviske stilen, også kjent som den nordiske stilen som kjennetegnes ved det rene og enkle interiøret med innslag av lyst treverk og røffe elementer som stein og metall. Her kan du lett tilføre naturmaterialer som ull og skinn, som sammen med eikeparketten skaper en lun atmosfære.

Velkommen inn i Blussuvoll Allé. Med håndplukkede grunnmaterialer som utgangspunkt ligger alt til rette for å skape et personlig og praktisk hjem med dine møbler, dine valg og din stil.

 

DareToStor interiørarkitekter

Tre timer med interiørarkitekt

De 30 første som kjøper bolig i Blussuvoll Allé får tre timer rådgiving/styling av de anerkjente interiørarkitektene Dare To Designstudio – uten ekstra kostnad. Dette som en hjelp fra oss til å se mulighetene i din nye bolig og sette prikken over i-en på dine interiørvalg.

 

For mer informasjon kan du kontakte megler.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter