Fagervikplassen

I hjertet av Klipra
Velkommen til Fagervikplassen, et boligprosjekt i hjertet av Klipra. Med noen få minutters gange til sentrum, stadion og stiene på Aksla, og en utsikt som skifter ustanselig med vær og årstider.

fagervikplassen fasader begge

Boligprosjektet ligger sentrumsnært i Ålesund og tomta er kjent som Fagervikplassen, og vil bestå av to del-prosjekter, hvor det første består av blokken mot øst i Borgundeien og blokken mot øst i Ystenesgata. Totalt er det 50 leiligheter på disse to blokkene.

5–10 minutter er alt du trenger for å gå til bysentrum, opp på byfjellet Aksla, ned til Color Line Stadion eller bort på friluftsområdet på Volsdalsberga. Fagervikplassens unike beliggenhet gir deg en helt ny frihet.

HØY STANDARD

Prosjektet bygges etter de nyeste standarder og Veidekkes høye kvalitetsnormer. Det betyr blant annet at vi kun bruker anerkjente leverandører og produkter.

Begge delprosjekt vil ha egen parkeringskjeller med heis til leilighetene og felles gårdsrom som vil opparbeides mellom blokkene. Leiligheter i øvre del av den planlagte bebyggelsen i både Borgundvegen og Ystenesgata vil ha fri sikt mot Borgundfjorden og fjellene, og gode solforhold.

fagervikplassen 2

Her får du både muligheter for fritidsaktiviteter i skog og mark, samtidig som området ligger i umiddelbar nærhet til et hyggelig bysentrum. Boligenes beliggenhet gir nærhet til sentrumsfunksjoner, samt barnehage og skole. Offentlig kommunikasjon er også godt ivaretatt med bybusser med jevnlige avganger som har stoppested like ved de nye boligene.

FANTASTISK UTSIKT

Dette blir Sunnmøre i storm og stille.Tro oss; du kommer alltid til å lure på om det er godværet eller uværet som er flottest. Også skipstrafikken, da!

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter