Gartnerkvartalet

10 mål felles uteareal
Gartnerkvartalet er en fortsettelse av boligsuksessen Gartnerløkka. Her vil du bo luftig og godt. Det vil være flere gårdstun og grøntområder, med en stor gårdspark med trær, parsellhager, ball-løkke, pergola og herlig, grønt gress til å boltre seg på. Byggingen er i gang! Vi har lagt ut 5 av byggene for salg og har et bredt tilbud av leiligheter i ulike størrelser. Hus nr. 1 og 2 er allerede utsolgt.

Eget uterom til alle!

Gartnerkvartalet kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Som i disse områdene vil vi at folk skal bo luftig og godt, med store grøntområder rundt seg, og med bakgårdene som et viktig element. Dette er ganske unikt i våre dager, da uterommene ofte kan være små og trange. Gartnerkvartalet viderefører de gode, gamle bokvalitetene.

Balkonger, takterrasser og flere typer hageparseller gir mange ulike bruksområder og valgmuligheter.

Klart det blir trær å plukke frukt fra.

I Gartnerkvartalet vil det være 10 mål med felles uteområder, og den største parken blir på hele 6 mål. Det er faktisk nesten det samme som 12 håndballbaner! Det betyr rikelig av plass – for alle. Både de store fellesområdene, og de litt mindre stedene der du kan sitte i fred. Vi har nå startet byggingen på første byggetrinn. Meld din interesse og bli løpende oppdatert på hva som skjer fremover.

 

Leiligheter med mulighet for adskilt hybel

I Hus 4 og 5 tilbyr vi mulighet for å etablere hybel i noen av leilighetstypene.

Våre behov endres med livene vi lever. Noen ganger kan du trenge mye plass, andre ganger lite – alt etter hvilken fase du er i. Da er det praktisk med en fleksibel leilighet. Som tilvalg, kan det ene soverommet i noen leiligheter gjøres om til en hybel med kjøkkenkrok og eget bad.

Utleiedel
Flere av de største leilighetene kan stykkes opp i to fullverdige boliger. Gjennom en hybelløsning kan du leie ut en separat del skattefritt.

Hjemmekontor
Den separate delen av leiligheten kan også bli et perfekt hjemmekontor. Veien til jobb blir minimal, og samtidig får du en adskilt arbeidsplass med færre distraksjoner enn hva man kanskje forbinder med det å jobbe hjemmefra.

 

Gartnerkvartalet hus 2 takterrasse

Bo i toppetasjen med egen takterrasse

I en penthouse-leilighet kan du leve som kongen på haugen, med utsyn i retning fjorden, Holmenkollen, Ekeberg og Grefsen. Høyden vil gjøre dette til stedet å være for å nyte de siste solstrålene de sene og late sommerdagene. Her kan du også montere kasser for grønnsaksdyrking i høyden.


Levende vegger

Trygg parkering og bilfrie grøntområder

Når vi snakker om parkering på Gartnerkvartalet, er det faktisk fraværet av biler som er av størst betydning. Bilen vil være trygt plassert i parkeringsanlegget under bakken, og kan praktisk nås via heis. Dette gjør at de store uteområdene tilrettelegges for mennesker i stedet for biler.

 

espira barnehage gartnerløkka

Barnehage rett rundt hjørnet

Kjøpere får fortrinnsrett i kunnskapsbarnehagen Espira Gartnerløkka, som ligger skrått over gaten fra Gartnerkvartalet. I denne barnehagen blir barn som bor på Gartnerløkka og i Gartnerkvartalet prioritert ved opptak. Fortrinnsretten forutsetter ledige plasser.

 

Gartnerkvartalet_hus 4_fasade_butikkStore næringslokaler på gateplan i Gartnerkvartalet

De fire husene som vender mot Lørenveien har alle næringslokaler i første etasje. Lokalene er på rundt 200 m² hver, og vil kunne huse spennende butikker eller kanskje en kafé?

 

Prosjektet er et samarbeid mellom Veidekke Eiendom og OBOS.

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter