Gartnerkvartalet

10 mål felles uteareal
Gartnerkvartalet er en fortsettelse av boligsuksessen Gartnerløkka. Her vil du bo luftig og godt. Det vil være flere gårdstun og grøntområder, med en stor gårdspark med trær, parsellhager, ball-løkke, pergola og herlig, grønt gress til å boltre seg på. Byggingen er i gang! Vi har lagt ut 4 av byggene for salg og har et bredt tilbud av leiligheter i ulike størrelser.

uteareal løren

Gartnerkvartalet kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Som i disse områdene vil vi at folk skal bo luftig og godt, med store grøntområder rundt seg, og med bakgårdene som et viktig element. Dette er ganske unikt i våre dager, da uterommene ofte kan være små og trange. Gartnerkvartalet viderefører de gode, gamle bokvalitetene.

I Gartnerkvartalet vil det være 10 mål med felles uteområder, og den største parken blir på hele 6 mål. Det er faktisk nesten det samme som 12 håndballbaner! Det betyr rikelig av plass – for alle. Både de store fellesområdene, og de litt mindre stedene der du kan sitte i fred. Vi har nå startet byggingen på første byggetrinn. Meld din interesse og bli løpende oppdatert på hva som skjer fremover.

Prosjektet er et samarbeid mellom Veidekke Eiendom og OBOS.

Bilder

Klart det blir trær å plukke frukt fra.
Leilighetene i 1. etasje med flotte markterrasser.
Gartnerkvartalet_front
gartnerkvartalet
gartnerkvartalet
gartnerkvartalet løren
gartnerkvartalet-uteareal

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter