Gartnerløkka

Livet på Løren!
På Gartnerløkka får du fortrinnsrett til barnehagen i borettslaget, barna kan leke i den store grønne gårdsparken og boligene er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. - Mindre stress og færre bekymringer. Vi kaller det livet på Løren. PROSJEKTET ER NÅ UTSOLGT. Du finner flere muligheter på naboprosjektet vårt, Gartnerkvartalet.

 barnehage hasle

Gartnerløkka er et moderne boligprosjekt hvor vi ønsker at livskvalitet skal stå i fokus. Med mindre stress og færre bekymringer. Du får  barnehage på området og store grønne utearealer. Det er kort vei til skolen, og det er kort vei til den nye T-banen enten du skal til Oslo sentrum for å jobbe eller til Blindern for å studere. Og det er parkering i kjelleren dersom du har bil.

Gartnerløkka kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Her ville man at folk skulle bo luftig og godt, med masse grøntarealer rundt seg, og med bakgårdene som et viktig element. Dette er ganske unikt i våre dager, da uterommene dessverre ofte er små og trange. Gartnerløkka gjeninnfører de gode, gamle bokvalitetene, men vi drar tankegangen videre i en ny og moderne versjon.

I gårdsområdet vil det blant annet bli plantet frukttrær og bærbusker, og området blir helt bilfritt. Bilene vil være trygt plassert i parkeringsanlegget under bakken, og kan praktisk nås via heis.

For å sikre et godt inneklima og uteområde er prosjektet planlagt og utarbeidet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund. Sammen med forbundets fagarbeidere har vi hele veien gjort bevisste valg av materialer og løsninger; alt for å sikre våre beboere et best mulig inneklima.

Så du behøver ikke å løpe for å rekke barnehagen og skolen – eller jobben. Det er det vi kaller Livet på løren.

Salget av leilighetene er nå i full gang, og de første vil etter planen stå ferdig i 2016.

SENTRAL BELIGGENHET
Det gode kollektivtilbudet gjør at du nesten ikke kan bo mer sentralt i Oslo. Så lang tid vil det ta å komme seg dit du skal:

  • Nærmeste barnehage: 2 minutter
  • Garasjen: 3 minutter
  • Nærmeste skole: 5 minutter
  • Nye Løren T-banestasjon: 5 minutter
  • Med T-bane til sentrum eller Blindern: 10 minutter

LYST OG MODERNE INNEMILJØ
Husfasaden har store vindusflater som slipper sollyset inn i leilighetene. Dette gjør at boligene føles ekstra lyse og luftige. Sammen med smarte romløsninger og tidsriktig innredning ønsker vi å legge til rette for et lettvint og moderne dagligliv.

GARASJE OG SPORTBODER
En egen parkeringskjeller under gårdsrommet gir Gartnerløkka et bilfritt uteområde, og sørger samtidig for en trygg oppbevaring av bilen din. I et seperat bodanlegg disponerer hver leilighet en bod på ca. 5 m². Garasjeanlegget er lett tilgjengelig via både heis og trapper.

BARNEHAGE MED FORTRINNSRETT
I første og andre etasje av hus 4 bygger vi barnehage. Barn som bor i Gartnerløkka vil bli prioritert ved opptak til barnehagen. Barnehagen får store lekeområder utenfor atriumet (mot syd).

Bilder

park hasle

Historier

Trygg skolevei

Ikke bare får du fortrinnsrett i Gartnerløkkas egen barnehage. I tillegg finnes flere andre barnehager i umiddelbar nærhet, bl.a. Kanonen barnehage som ligger ved Kanonhallen. 250 meter fra Gartnerløkka ligger Løren Skole. Skolebygget har vært under renovering siden 2006, og er et topp moderne undervisningsbygg som møter elevene. Skolen som i dag går under navnet Løren […]

Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter