Middelthunet

Et grønnere byliv i hjertet av Majorstuen
Middelthunsgate 15-17 står igjen som noe av de siste nye utbyggingsmulighetene for boliger på Majorstuen. I 2017 kommer vi til å legge ut første trinn av de ca. 360 leiligheter med høy kvalitet for salg, der du har muligheten til å sikre deg bolig med utsikt over Vigelandsparken. Velkommen til Middelthunet!

En svært sentral og flott beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter og lett adkomst både med bil og kollektivtrafikk.

Prosjektet vil frigjøre betydelige grøntarealer i forhold til eksisterende bygningsmasse og blindveien fra Middelthunsgate til Majorstuen skole blir betydelig bredere, slik at det sikres god tilgang på lys for alle leilighetene.

Du kan allerede nå begynne å registrere din interesse for å sikre at du blir oppdatert på hva som skjer med prosjektet og når salget starter.

Prosjektet er under regulering og utvikles i samarbeid med OBOS.

Bilder

Bygningsmasse middelthunsgate
Statuer Vigelandsparken
Oversiktsbilde Middelthunet
Nye boliger middelthunsgate på Majorstua
park middelthunet

Historier

Et 22 etasjers «miljøtårn» kan bli ny nabo til Frognerparken

«Vi hopper over en generasjon av boligblokker med passivhus og har latt oss inspirere til å gjøre dette til et energipositivt hus. Det er på mange måter å gå ti år frem i tid med tanke på de tekniske ambisjonene. Forutsetningene som ligger til grunn er å gjøre dette høyt nok for å fange sollys […]

Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter