Martodden

Med utsikt over Mjøsa og nærhet til skogen
På Martodden får du i pose og sekk. Du bor et steinkast unna skogen og nyter utsikten over Mjøsa. Samtidig har du alt du trenger i hverdagen like rundt deg, og bare to kilometer til sentrum. Her planlegger vi nå for salg av 75 nye leiligheter. Registrer din interesse for å bli oppdatert.

Vårt prosjekt på Martodden går raskt fremover og vi har bestemt å gjennomføre det i samarbeid med en annen solid medspiller, OBOS på Hamar.
Vi er fortsatt i en tidlig fase der mange brikker skal på plass, men over nyttår gjennomføres en arkitektkonkurranse, og beste prosjekt benyttes videre til søknad om rammetillatelse i kommunen.

Salgsstart er avhengig av kommunale godkjenninger, men vi antar å kunne lansere byggetrinn 1 til høsten.

Nær Mjøsa
200 meter unna leiligheten i Strandveien kan du sprette stein i Mjøsa eller ta en joggetur på stien. I strandkanten 200 meter fra leiligheten din finner du Hamars beste tursti, som du kan rusle på inn til sentrum. Etter ti minutter til fots på stien den andre veien er du ved Furuberget, med sitt store nettverk av stier og lysløyper.

Er du ute etter mer organisert aktivitet, finnes det ishall og treningsanlegg i nærheten.

Nærbutikk og kjøpesenter
I Strandvegen har du kort vei til matvarer og alt annet du trenger i hverdagen. Nærmeste butikk ligger like ved, og det er bare kort vei til Hamars trivelige bykjerne. Og kun en kilometer til Maxi Storsenter. I Hamars hyggelige handlegater kan du gå på kafé og kose deg med gode venner.

Barnehage og skole
Du slipper å kaste bort tid på vei til skole eller barnehage når du bor på Martodden. I gangavstand fra leiligheten din har du barneskole, ungdomsskoler, videregående skoler og flere barnehager.

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter