Stålverket Park

Med utsikt over Mjøsa og nærhet til skogen
På Stålverket Park får du i pose og sekk. Du bor et steinkast unna skogen og nyter utsikten over Mjøsa. Samtidig har du alt du trenger i hverdagen like rundt deg, og bare to kilometer til sentrum. Her kommer nå for salg 33 nye leiligheter. Registrer din interesse for å bli oppdatert.

Salgsstart i april 2018

Det første salgstrinnet i Stålverket Park brl. vil bestå av 33 nye leiligheter. Vi starter salget i april 2018, og antar at innflyttingen vil skje i løpet av  1. kvartal 2020.

Cirka 800 boliger totalt

Martodden er et område på Hamar vest som i dag består av en kombinasjon av villabebyggelse, blokkbebyggelse og næringsvirksomheter. På sikt er det planlagt at området skal bestå av cirka 800 nye boliger.

Det du trenger i nærheten

På Martodden har du det meste du trenger i nærheten. Det er gangavstand til nærbutikken, flere idrettsarenaer, kjøpesenter, skole og barnehager i området rundt de nye boligene. I tillegg ligger Mjøsa bare 400 meter unna. Her kan du følge flotte turstier til fots eller på sykkel, og på vinteren kan man spenne skia på beina og gå ut på tur. Eller hva med en kajakktur en stille sommerkveld? På Martodden er alt dette mulig!

Er du mer interessert i dette prosjektet eller ønsker å se nærmere på leilighetene? Besøk nettsidene til OBOS ved å klikke her

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter