NærByen

Kort vei til det aller meste
Liker du tanken på å bo nært alt som er viktig i hverdagen ? Med 112 spennende nye leiligheter ved Lerkendal vil NærByen ligge rett i nærheten av det aller meste i Trondheim – NTNU, St. Olavs, TeknoByen, Sluppen, Nidelva og Midtbyen. Salget starter i juni.

Kort vei til det aller meste
Fra ytterdøra i NærByen er veien kort til stort og smått i Trondheim. Sjekk lista under – med sykkel er du på NTNU/Gløshaugen eller Midtbyen nesten før du har startet!

Lerkendal stadion 2 minutter
Nidelva/elvestien 2 minutter
Teknobyen 3 minutter
Sluppen 4 minutter
NTNU/Gløshaugen 4 minutter
St Olavs hospital 6 minutter
Prinsen kinosenter 9 minutter
Midtbyen/Torvet 10 minutter

Salgsstart i juni
For NærByen planlegger vi salgsstart i juni. Interessen for de 112 leilighetene er allerede stor, så her lønner det seg å være tidlig ute. Alle som registrerer seg før 20. mai får forkjøpsmulighet før det ordinære salget starter.

Urban living
I NærByen skal vi bygge moderne, effektive leiligheter som gir deg den plassen du ønsker med tøff og nytenkende bruk av arealet. Dette blir stedet for deg som liker tanken på å bo smart, sentralt og lettvint, som like gjerne boltrer deg utenfor leiligheten som i den.

Nærbutikk i samme bygget?
Å bo i NærByen handler om å leve nært alt som er viktig i hverdagen. Derfor planlegger vi attraktive næringstilbud på gateplan i NærByen. Blant ideene er matvarehandel og kafé/spisested. Spennende, ikke sant?

Prosjektet utvikles sammen med Frost Eiendom.

Bilder

NærByen
Nærbyen signatur

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter