Portalen

Supersentralt på Lillestrøm
Bo på en av Norges aller mest sentrale beliggenheter! Rett ved flytoget og midt i en koselig småby med både særpreg og sjarm.

Portalen

Besøk prosjektets egen hjemmeside for fullstendig informasjon.

Et område i sterk utvikling
Skedsmo kommune har i mange år vært i sterk utvikling, og bosetter du deg her, får du en fin kombinasjon av naturskjønne omgivelser og et pulserende byliv – i umiddelbar nærhet til alt Lillestrøm by kan tilby.

Her finner du alt fra shopping, kunst, kultur, uteliv, sport og fritidsmuligheter, samt noen av landets mest attraktive arbeidsplasser.

Portalen ligger rett ved Lillestrøm stasjon som er Norges tredje største togstasjon.

Om boligene

Boligene blir organisert som et borettslag, og leilighetene blir lyse og trivelige med spennende planløsninger. Portalen består av en-, to-, tre- og fire-roms leiligheter. Flere leiligheter blir gjennomgående. Vi har nå kun 4 forskjellige treromsleiligheter igjen for salg i hus B.

Byggene får en spennende fasade med skråtak og store vindusflater. Alle får porttelefon med fargeskjerm.

Med en takhøyde på ca 2,5 meter og store vinduer blir leilighetene lyse og luftige. Kjøkkenet får innredning fra Sigdal med «push-løsning, nedfelt vask og led-list over vaskekum. Badene får gulvvarme, store veggfliser og servantskap med romslige skuffer.

 

De to boligblokkene får et felles og skjermet gårdsrom, pent opparbeidet med busker og blomsterbed, lekeareal og sykkelparkering.

Uteområder, terrasser og balkonger

De to boligblokkene får et felles og skjermet gårdsrom, pent opparbeidet med busker og blomsterbed, lekeareal og sykkelparkering. Det bli planetet hekk på bakkeplan for å avgrense private terrasser.

De aller fleste boligene får en privat uteplass mot sør eller vest.  Balkongene får tregulv og opalt glass i rekkverket som også dekker balkongforkanten.

Parkering for bil og sykkel 

Det blir parkeringsplasser i egen garasjekjeller for de fleste leilighetene over 65 kvadrameter. I tillegg blir det mulighet for å kjøpe oppstillingsplass for motorsykkel og el-bil. Fra parkeringskjelleren vil det være heis til alle etasjer.

Næringsbygget som ligger like ved boligene vil også leie ut garasjeplasser.

Lillestrøm er sykkelbyen nummer én og det blir selvsagt sykkelparkring på området.

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med OBOS.

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter