Secret Garden

Det spirer på Kjøita!
I etablerte omgivelser på Lund i Kristiansand har vi kun noen få, flotte leiligheter. Ta kontakt med megler i dag.

Kjøita Secret Garden ligger solrikt plassert mellom kanalen og elva på Kjøita; bare en få minutters spaser- eller sykkeltur fra Kristiansands bykjerne. Skoler, barnehager, butikker og metrobuss finnes like i nærheten, det samme gjelder Universitetet i Agder og flere treningssentre. Sjøen, bystranda og nydelig skogsterreng ligger også i nærområdet, og innbyr til en innholdsrik, aktiv og hyggelig tilværelse.

Banner-rød

Det er ikke uten grunn vi kaller Kjøita Secret Garden for ”Kjøitas frodige hemmelighet”. Boligprosjektet er allerede kjent for sine grønne tak, og midt mellom byggene skal det anlegges en helt spesiell og forseggjort hage med siktlinjer mot Otra og kanalen samt bocchiabane og utendørs sjakkspill. Her kan beboerne trekke ut for å hilse på naboene, eller finne sin egen fredelige plett i det grønne.

Den hemmelige hagen 2

Så nært som alle leilighetene får romslige balkonger på begge sider, og inneholder to delikate bad med store fliser av høy kvalitet. De lavere etasjene får god oversikt over det frodige, grønne hageområdet mellom byggene, og fra 4.-6. etasje blir det flotte utsiktsforhold mot elva og sjøen. Arkitektene har lagt stor vekt på gode planløsninger og innbydende fellesarealer med få leiligheter per oppgang.

Nærheten til sjøen, turterreng, Gimle gård og museet bidrar sterkt til å gi området sin karakter. Universitetet og treningssenteret Elixia er like i nærheten, det samme er skoler, barnehage og kirke. I løpet av få minutter er du i Kvadraturen, byens hjerte. Nedre Lund og Kjøita kjennetegnes av parker, store haver, kanalen og båtplasser. Her blir det godt å bo!

 

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter