SjøPanorama, Sandnes

Med orkesterplass til Gandsfjorden
38 moderne leiligheter med orkesterplass til Gandsfjorden. SjøPanorama tilbyr maritime drømmeleiligheter med sentral beliggenhet.

sjopanoramaMed praktfull beliggenhet ved Rissebærstraen, strandområdet ved Gandsfjorden der Lura møter Forus, kommer 38 moderne leiligheter. De to byggene får lik utforming med 19 leiligheter hver samt et felles, lukket parkeringsanlegg i underetasjen. Hvitslipt betong og bruk av trematerialer skaper et fint uttrykk som harmonerer med den fjordnære plasseringen.

Balkonger til alle
Det er fire forskjellige leilighetstyper å velge mellom; 54 m2, 72 m2, 124 m2 eller 136 m2 BRA. Alle leilighetene har balkong, og de aller fleste får en god utsikt. Toppetasjene på de to byggene har egen takterrasse med fantastisk utsikt over Gandsfjorden og sørover mot Sandnes sentrum.

Banner-rødFredelig og sentralt
Leilighetene ligger i enden av en blindvei, noe som gir en fredelig plassering, men samtidig er det sentralt i Sandnes- og Stavanger-regionen med rundt fem minutter i bil til Sandnes sentrum.

Dette er drømmeboliger for alle med interesse for det maritime liv; gleden ved å se fjorden forandre seg i takt med årstidene er en utmerket ramme for et godt liv.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter