Solhøgda

På Lillehammers tak
I naturskjønne omgivelser på Lillehammer, der Solhøgda turisthotell holdt til, har vi startet byggingen av nye flotte utsiktsleiligheter. Nå er taket på plass på trinn 1 og trinn 2 er ute for salg.

Finndinbolig

Byggestart i august
Solhøgda Turisthotell ble åpnet 20.juni 1937 og  ble kalt «Lillehammers Frognerseter». Mye har endret seg siden den gang, men idyllen er det fortsatt mulig å få oppleve. Nå starter vi byggingen av nye, flotte, solvendte leiligheter med en utsikt du ikke kan finne noe annet sted. Med en slik beliggenhet, har det også vært viktig for oss å beholde de flotte sammenhengende grøntområdene som er med på å gi området sitt lune preg.

Ny leilighet i 2017?
Alt har gått etter planen, og vi håper å kunne levere de første leilighetene i 4.kvartal 2017 Spaden stikkes i jorden i august. Det betyr at du slipper å tenke på vedlikehold i din gamle bolig, men heller bruke tide på å leve livet i en praktisk ny leilighet med gode kvaliteter. Her får du også parkering i kjelleren med heis rett opp til utsikten du bare kan sikre deg en gang i livet.

terasse Solhøgda

 

 

 

Bilder

Solhøgda i gamle dager
Beliggenhet
Nærområdet
Utsikt fra 4 etg - bygg 1
Utsikt fra 2 etg - bygg 1
Vinterutsikt fra solhøgda
Balkongutsikt
Solhøgda - front
Solhøgda - baksiden
Vinter på Solhøgda
solhogda
Nye boliger Solhøgda
byggetrinn 2 solhøgda
Terasse trinn 2
Trinn 2 - vinter
terasse Solhøgda

Historier

Lillehammers Frognerseter

Solhøgda Lillehammer

Fra midten av 30-tallet blomstret turistnæringen på Lillehammer med ei framgangsrik hotellnæring som fundament. Lillehammer var innlandets ”turisttrafikkcentrum” kunne Nationen fortelle. Det var i denne perioden at familein Høstmælingen åpnet ”Lillehammers Frognerseter” – Solhøgda Turisthotel – for 35-40 gjester. Du kan lese mer om hvordan turisnærignen blomstret på 30-tallets Lillehammer her.

Velg bolig

Flere prosjekter