Strandefjorden Panorama

Utsiktsleiligheter ved Strandefjorden
På den beste tomten i Valdres bygger vi nå leiligheter med panoramautsikt over Strandefjorden. Nærmere boligdrømmen kommer du ikke. De siste boligene bygges nå og prosjektet er UTSOLGT.

De siste 12 leilighetene bygges nå
Strandefjorden Panorama tilbyr et bomiljø med mange kvaliteter. Her kan du både bo sentralt  i en levende landsby, samtidig som du kan nyte roen med utsikt over vakre Strandefjorden fra verandaen. Du kan utforske boligvelgeren og se prisene på de siste ledige leilighetene.

Bygget er plassert for å gi hver enkelt leilighet optimale lys-, sol- og utsikts-forhold. Rundt bygget blir det anlagt grøntområder for felles hygge og nytte for sameiet. Prosjektet utformes etter prinsipper for universell utforming. Utvendig blir det etablert direkte adkomst fra leilighetenes uteareal og ned til promenaden langs Strandefjorden. Fellesarealet opparbeides i god standard. Det blir satt opp aktivitetsutstyr mellom bygget og fjorden.Trinn 3

Prosjektet består av et garasjeanlegg under bakken med direkte adkomst til hver etasje. Det blir benyttet solide materialer av god kvalitet, i samme arkitektoniske uttrykk som byggetrinn 1 og 2. Prosjektet er UTSOLGT.

 

Bilder

Historier

Valdres – Norges sterkeste merkevare

Valdres er en av norges sterkste merkevarer, spesielt når det gjelder produksjon av kvalitetsmat. I hele dalføret kan du nyte gode matopplevelser fra store og små matprodusenter. Årets største høydepunkt er kanskje rakfiskfestivalen som arrangeres hver høst, der flere tusen flokker til Fagernes for å smak, nyte og kåre landets beste rakfiskproduksent.

Hovedstaden i Valdres

fagernes flyfoto

Fagernes ligger vakkert til ved Strandefjorden, herav navnet på prosjektet. Strandefjorden Panorama ligger sentralt plassert med et flott utsikt utover fjorden. Hovedstaden i Valdres er en levende småby og det er kort vei til kjente destinasjoner som Jotunheimen, Beitostølen, Aurdal, Hardangervidda, Gol, Geilo, Hemsedal og Golsfjellet/Tisleidalen, og Lillehammer, Kvitfjell, Hafjell, Lom og Stølsheimen. Fagernes Lufthavn, […]

Velg bolig

Flere prosjekter