Straume sjøfront

Urban idyll ved sjøen
Ta kontakt med megler for privatvisning i vår nye visningsleilighet!

INNFLYTTING FRA SOMMEREN 2018!

Opplev den fantastiske sjøutsikten, eller se hvor vi skal bygge en grønn og frodig park. Innflytting allerede fra sommer 2018.

VELKOMMEN TIL VISNINGSLEILIGHET!

Vi har laget en visningsleilighet der du kan komme å se utsikten fra balkongen, kjenne på romfølelsen og se leiligheten møblert. Ta kontakt med megler for å avtale visning, og få et innblikk med bildene:

 

En liten filmsnutt fra byggeplassen fra tidligere i vår:

GANGTUNNEL TIL SARTOR TAR FORM
Straume sjøfront er perfekt for den som vil kombinere sjøbris med gangavstand til kystbyens mange tilbud. Det blir gangtunnel med direkte adkomst til Sartor. Du vil kunne bevege deg raskt og tørrskodd opp til senteret og området rundt – en knappe 4-5 minutters gåtur. Praktisk og lettvint.

Gangtunnelen begynner å ta form

Du kan se vår filmsnutt av gangtunnelen her.

SOLVENDTE BOLIGER
Straume sjøfront ligger idyllisk i Straumsundet med gode solforhold. Her nyter man både solrike sommerdager og de lange kveldene på verandaen. Se gjerne prosjektets soldiagram som viser solens gang gjennom en hel dag.

MARITIMT OG URBANT
Boligene er tilrettelagt for en aktiv og maritim livsstil. Luften her er frisk og ramsalt – du kan våkne opp til bølgeskvulp, spise nytrukket fisk samt få byens bekvemmeligheter i gangavstand fra hjemmet ditt.

Noen avstander fra Straume sjøfront:

  • Småbåthavn og gjestehavn – 0 min.
  • Sartor – 3 min.
  • Golfbane – 5 min.
  • Bergen Sentrum – 15 min.
  • Kokstad – 18 min.
  • Flesland – 22 min.

Avstander med bil.

I Straume sjøfront kommer det totalt ca. 300 nye leiligheter fordelt på åtte bygg.
Prosjektet utvikles i samarbeid med Trend Eiendom og Stangeland Gruppen.

Bilder

Bygg B5
Straume Sjøfront fugleperspektiv
Takstue i bygg 6
Åpen kjøkkenløsning
Nye bygninger Straume Sotra
Straume sjøfront kanal

Historier

Spektakulært på toppen av Straume sjøfront

Fikk du med deg visningen av toppleilighetene? KUN 4 LEDIGE – Innflytting fra neste sommer! Søndag 18. juni holdt vi en eksklusiv visning av toppleilighetene i B5. På tross av været hadde flere møtt opp for å bli med oss opp på taket av Straume sjøfront. For dem som våget seg ut i regnværet var […]

Visning i bygg 5 og i gangtunnel

Visning i bygg 5 og i gangtunnel Søndag 21. mai var det for første gang mulig å få komme opp i bygg 5 og se den flotte utsikten med egne øyne. Været holdt seg akkurat – og alle besøkende fikk komme opp i de ulike etasjene. Mange interesserte var møtt frem for å få med […]

Grunnsteinen er lagt

TAKK TIL ALLE SOM BIDRO TIL EN VELLYKKET FEIRING! Grunnsteinsnedleggelse på Straume sjøfront 22. sept. 2016 22. september kunne vi endelig markere at Sotra kystby får sine første havner og direkte tilknytning til sjøen via Sotra kystby sitt nyeste tilskudd: Straume sjøfront. Dette ble behørig feiret med nedleggelse av grunnstein, som ikke bare inneholder våre […]

SOLVENDTE BOLIGER

Straume sjøfront

Straume sjøfront ligger idyllisk til i sjøkanten i Straumsundet med gode solforhold. Her nyter man både solrike sommerdager og de lange kveldene på verandaen. Se gjerne prosjektets soldiagram som viser solens gang gjennom en hel dag.

Velg bolig

Flere prosjekter