Straume sjøfront

Urban idyll ved sjøen
STRAUME SJØFRONT - INNFLYTTING FRA SOMMEREN 2018! Byggearbeidene er godt i gang. Kom innom på oppsatte visninger og se hvordan tomten tar form. Har du ikke mulighet å komme på visningen? Ta direkte kontakt med megler så avtaler vi et tidspunkt som passer for deg. Velkommen.

Vi har vært å filmet på tomten – se en liten snutt fra byggeplassen her:

GANGTUNNEL TIL SARTOR VEDTATT
Straume sjøfront er perfekt for den som vil kombinere sjøbris med gangavstand til kystbyens mange tilbud. Nå er også gangtunnelen til Sartor endelig vedtatt. Du vil kunne bevege deg raskt og tørrskodd opp til senteret og området rundt. Praktisk og lettvint.
Du kan se vår filmsnutt av gangtunnelen her.

SOLVENDTE BOLIGER
Straume sjøfront ligger idyllisk i Straumsundet med gode solforhold. Her nyter man både solrike sommerdager og de lange kveldene på verandaen. Se gjerne prosjektets soldiagram som viser solens gang gjennom en hel dag.

MARITIMT OG URBANT
Boligene er tilrettelagt for en aktiv og maritim livsstil. Luften her er frisk og ramsalt – du kan våkne opp til bølgeskvulp, spise nytrukket fisk samt få byens bekvemmeligheter i gangavstand fra hjemmet ditt.

Noen avstander fra Straume sjøfront:

  • Småbåthavn og gjestehavn – 0 min.
  • Sartor – 3 min.
  • Golfbane – 5 min.
  • Bergen Sentrum – 15 min.
  • Kokstad – 18 min.
  • Flesland – 22 min.

Avstander med bil.

I Straume sjøfront kommer det totalt ca. 300 nye leiligheter fordelt på åtte bygg.
Prosjektet utvikles i samarbeid med Trend Eiendom og Stangeland Gruppen.

Bilder

Bygg B5
Straume Sjøfront fugleperspektiv
Takstue i bygg 6
Åpen kjøkkenløsning
Nye bygninger Straume Sotra
Straume sjøfront kanal
Straume sjøfront
StraumeSjøfront
Byggingen er godt i gang
Visning_2april

Historier

Grunnsteinen er lagt

Grunnsteinsnedleggelse

TAKK TIL ALLE SOM BIDRO TIL EN VELLYKKET FEIRING! Grunnsteinsnedleggelse på Straume sjøfront 22. sept. 2016 22. september kunne vi endelig markere at Sotra kystby får sine første havner og direkte tilknytning til sjøen via Sotra kystby sitt nyeste tilskudd: Straume sjøfront. Dette ble behørig feiret med nedleggelse av grunnstein, som ikke bare inneholder våre […]

SOLVENDTE BOLIGER

Straume sjøfront

Straume sjøfront ligger idyllisk til i sjøkanten i Straumsundet med gode solforhold. Her nyter man både solrike sommerdager og de lange kveldene på verandaen. Se gjerne prosjektets soldiagram som viser solens gang gjennom en hel dag.

Velg bolig

Flere prosjekter