Tillerlandet

Nært, enkelt og sentralt på Tiller
Der byen slutter og naturen begynner, der turstier og gylne kornåkre strekker seg mot Nidelva, der utsikten mot de grønnkledte åsene i Estenstadmarka møter deg hver morgen – akkurat der bygger vi nye leiligheter og rekkehus for små og store familier.

TillerleiligheterMidt i smørøyet for aktiv fritid
Å bo i Tillerlandet blir som å ha sitt eget land i landet, hvor alt ligger til rette for å leve et aktivt og behagelig liv. Derfor kaller vi det Tillerlandet.
I Tillerlandet ligger alt til rette for å komme seg ut. Rett i eget nabolag finner du fine turstier, skiløyper og Nidelva/Leirfoss-områdene som innbyr til uteliv både sommer og vinter. Tiller og Sjetne idrettslag tilbyr begge organisert trening i fotball, håndball, ski og andre idretter. Visste du at siste etappe i Pilegrimsleden fra Sverige til Nidarosdomen går gjennom Tillerlandet?

Kort vei til alt du trenger
Tillerlandet ligger bare fem små minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du mange kjøpesenter, byggevare, planter, møbler, sport, restauranter, kafeer og takeaway, samt viktige tilbud som lege, apotek, post, bank, dyreklinikk og treningssenter. For barnefamilier er kort vei til skoler og barnehage gjerne det viktigste. Rett i nærheten finner du barne-, ungdoms- og videregående skoler, og rundt Tillerlandet ligger det mange barnehager.

Nært, enkelt og sentralt
Her ser du hvor lettvint og praktisk det blir å bo i Tillerlandet. Skoler, barnehager og alle hverdagsbehov ligger like i nærheten, samtidig som du bor langt unna trafikkstøyen fra hovedårene
På det andre kartet ser du utomhusplanen for Tillerlandet, med mange grøntarealer, store lekeplasser og enkel adkomst. Tomta vil opparbeides med parkmessig utforming, friområder og helt uten gjennomgangstrafikk.

Tillerlandet er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og OBOS.

Bilder

Tillerlandet
Tillerlandet2
kjøkken
leiligheter
rekkehus
Tillerleiligheter
Tiller leiligheter
tillerlandet fasade
tiller nærområde
tillerlandet interiørbilde
Oversiktsbilde Tillerlandet

Historier

Midt i blinken – Tillerlandet i Trondheim

Tillerbyen.34

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Velg bolig

Flere prosjekter