Tunveien

Sentralt på Skårer
Borettslag med rekkehus og leiligheter med balkonger eller terrasse - i rolige omgivelser på Skårer like ved servicetilbud

Vi planlegger et nytt boligprosjekt i Tunveien på Skårer i Lørenskog kommune. Tomten ligger mot småhusbebyggelsen på Berger og i gangavstand til Triaden Shoppingsenter.

· 45 rekkehus på 86 og 118 kvm over 2 og 3 etasjer
· 44 leiligheter fra 43 til 92 kvm i to blokker på 4 etasjer

Her kan man bo i rolige omgivelser med det meste av handel og service i umiddelbar nærhet. Vi planlegger et intimt boligprosjekt med to leilighetsbygg over 4 etasjer og 45 rekkehus som omkranser et felles tun. Alle rekkehus får terrasse og hageparsell på terreng. De største rekkehusene får i tillegg privat takterrasse i 3. etasje.

Alle leiligheter får balkong og i første etasje får leilighetene romslige terrasser på terreng. Parkering for beboere og gjester plasseres i underjordisk garasjeanlegg slik at man får et bilfritt område. Boligene organiseres som borettslag med innskudd og fellesgjeld.
Vi forventer salgsstart høst/vinter 2017. Registrer din interesse her så blir du holdt oppdatert om prosjektets utvikling.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter