Brueland Gård

Kun 2 flotte leiligheter igjen!
Kun 2 leiligheter igjen! Idyllisk beliggende i utkanten av Sandvedparken, bygger vi nye leiligheter med sentral og idyllisk beliggenhet i Sandnes. Ta kontakt med megler for visning.

brueland

Innflyttingsklar og kun 2 leiligheter igjen.

Tenk deg den flotte Sandvedparken og at den må du bevege deg igjennom hver dag, enten du skal ut eller hjem. Slik vil du få det på Brueland Gård. Hagen foran boligene blir stor, og det gamle stabburet vil bli bevart til glede for de som skal flytte dit.

STOR INTERESSE
Etter at vi startet salget av trinn 1 har vi opplevd svært stor interesse for prosjektet. De to første husene er under bygging og vi kar kun noen få leiligheter igjen. Trinn 3 er lagt ut for salg og vi starter byggingen så fort vi har solgt halvpartene av leilighetene i bygget. Ta kontakt med megler, dersom du selv har spesielle ønsker. Kanskje ønsker en leilighet som er større? Vi kan gjerne slå sammen to eller flere leiligheter for at du skal få nettopp den leiligheten du ønsker deg.

Interiør Bruland Gård

EKSTRA KVALITETER
Brueland Gård blir selveierleiligheter på en bortgjemt hjørnetomt med tilbaketrukket beliggenhet i idylliske Sandvedparken. Det blir få leiligheter i hver etasje, med store og mellomstore størrelser og kjekke løsninger. Fasaden blir i rustikk teglstein. Dessuten får du kjekke naboer.

På Brueland Gård kan du kombinere følelsen av tilbaketrukket idyll med en sentral beliggenhet, der veien er kort til alt du trenger. Togstasjonen er kun minutter unna, Ganddal sentrum med sine dagligvarebutikker, konditori, gartneri, frisør og legekontor er også rett bortenfor. Turen inn til Sandnes kan du ta på sykkel gjennom Sandvedparken.

Bilder

Historier


Velg bolig

Flere prosjekter