Gartnerkvartalet

10 mål felles uteareal
Nå har vi lagt siste byggetrinn ut for salg i boligprosjektet Gartnerkvartalet. Gå ikke glipp av siste sjanse til å kjøpe bolig i det grønneste prosjektet på Løren!

Eget uterom til alle!

Gartnerkvartalet kan sammenlignes med bygårdene i Torshovbyen og Lindern Hageby. Som i disse områdene vil vi at folk skal bo luftig og godt, med store grøntområder rundt seg, og med bakgårdene som et viktig element. Dette er ganske unikt i våre dager, da uterommene ofte kan være små og trange. Gartnerkvartalet viderefører de gode, gamle bokvalitetene.

Balkonger, takterrasser og flere typer hageparseller gir mange ulike bruksområder og valgmuligheter.

Klart det blir trær å plukke frukt fra.

I Gartnerkvartalet vil det være 10 mål med felles uteområder, og den største parken blir på hele 6 mål. Det er faktisk nesten det samme som 12 håndballbaner! Det betyr rikelig av plass – for alle. Både de store fellesområdene, og de litt mindre stedene der du kan sitte i fred. Vi har nå startet byggingen på første byggetrinn. Meld din interesse og bli løpende oppdatert på hva som skjer fremover.

 

Leiligheter med mulighet for hybel

Våre behov endres med livene vi lever. Noen ganger kan vi trenge mye plass, andre ganger mindre – alt etter hvilken fase man er i. Da er det praktisk med en fleksibel leilighet. I noen av våre leiligheter er det mulig å bestille en hybelløsning som tilvalg. Dette gir en utleiemulighet for en hybel med eget bad og kjøkkenkrok. Gjennom utleie av mindre enn halvparten av boligen, har man mulighet for en skattefri leieinntekt.

Hjemmekontor
Den separate delen av leiligheten kan også bli et perfekt hjemmekontor. Veien til jobb blir minimal, og samtidig får du en adskilt arbeidsplass med færre distraksjoner enn hva man kanskje forbinder med det å jobbe hjemmefra.

gartnerkvartalet hus 6

 

Boliger som dekker mange ønsker og behov

I Gartnerkvartalet har vi flere byggetrinn under oppføring, og har alt fra mindre 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter for salg. De usolgte leilighetene ferdigstilles fra høsten 2019 til høsten 2022. Her kan mange finne sin drømmebolig i et flott prosjekt og det vi mener skal bli et godt nabolag.

 


Levende vegger

Trygg parkering og bilfrie grøntområder

Når vi snakker om parkering på Gartnerkvartalet, er det faktisk fraværet av biler som er av størst betydning. Bilen vil være trygt plassert i parkeringsanlegget under bakken, og kan praktisk nås via heis. Dette gjør at de store uteområdene tilrettelegges for mennesker i stedet for biler.

 

espira barnehage gartnerløkka

 

Gartnerkvartalet_hus 4_fasade_butikkStore næringslokaler på gateplan i Gartnerkvartalet

De fire husene som vender mot Lørenveien har alle næringslokaler i første etasje. Lokalene er på rundt 200 m² hver, og vil kunne huse spennende butikker eller kanskje en kafé?

 

Prosjektet er et samarbeid mellom Veidekke Eiendom og OBOS.

For mer informasjon kan du kontakte megler, eller besøke prosjektets nettside her.

Bilder

gartnerkvartalet hus 6
gartnerkvartalet hus 6
gartnerkvartalet hus 6

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter