Grenselunden trinn 2

Landlig og nært Ski sentrum
Grenselunden trinn 2 - drømmen om ny bolig nær Ski sentrum. 38 av 39 boliger solgt! Kontakt megler for nærmere informasjon.

Velkommen til Grenselunden, kun 1,5 km fra Ski sentrum. Boligprosjektet ligger i Ås kommune, helt inntil grensen til Ski kommune. I Grenselunden bor du i landlige og fredelige omgivelser, med et skogholt og fuglekvitter som nærmeste nabo. Nordbyveien har nå blitt miljøgate, slik at trafikken er godt tilpasset boområdene, med redusert hastighet og gode forhold for syklister. I tillegg har du Ski sentrum og Ski Storsenter med alle servicetilbud kun ett par minutter unna med bil. Byggetrinn 2, som er det siste, består av 39 nye leiligheter, fordelt på 1–4 roms. Dette byggetrinnet blir litt mer tilbaketrukket og blir liggende som et frittliggende boligbygg i fem etasjer, med parkering i underetasjen for de fleste leilighetene. Det er valgt lyse og moderne innredninger, men material- og fargevalg kan justeres av deg som kjøper.

Åpent og fritt, med kort vei til Ski sentrum

Ønsker du å glemme vedlikehold og oppussing, og heller ikke er klar for hagearbeid, er en ny leilighet det rette for deg. Det å bo i en helt ny selveierleilighet, er både behagelig og økonomisk gunstig. I Grenselundenkan du bo landlig og fritt. Du har et par minutter med bil til Ski sentrum og hvis du kjører fem minutter mot Oslo, er du ved Tusenfryd. Det er flott turterreng i nabolaget med fine områder for en treningstur, både for deg selv og for hunden. Når Follobanen står ferdig i 2021, vil reisetiden fra Ski til Oslo bli halvert, fra 22 til 11 minutter. En mer pendlervennlig reisestrekning skal du lete lenge etter.

Moderne boliger tilpasset den aktive

Grenselunden blir et sjarmerende boligprosjekt, med 39 boenheter i byggetrinn 2. Dette bygget får en kombinasjon av hvite, pussede fasader og treverk, med glassfronter på balkonger og terrasser. Det blir også opparbeidet felles uteområder med lekeplasser. De fleste leilighetene har tilhørende biloppstillingsplass i egen kjeller eller i kjelleren til nabobygget, se prisliste for fordeling av parkeringsplasser. Alle leiligheter får sportsbod. Plassering av denne vil for de fleste leilighetene våre i nabobygget. Grenselunden vil passe godt for b.de ung og gammel. Godt tilrettelagt bygningsmessig for de som vil ha det behagelig – og hyggelige turområder, for de som vil ta seg en tur. Det er kort vei til Ski sentrum, og matbutikken finner du i nabobygget.

Lekkert, lettstelt og innbydende

Rene flater preger innredningene, og på mange måter kan man si at man har tatt med seg det moderne uttrykket fra byen litt unna selve bylivet. Interiøret i leilighetene er lyst og moderne, og utvendig blir det hovedsakelig puss, med innslag av treverk og glass. Det er tilrettelagt for et godt inneklima med balansert ventilasjonsanlegg og felles varmepumpe. Boligene leveres med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Det er lagt mye arbeid i å utforme boliger med god plassutnyttelse. Det er lyse og åpne oppholdsrom, soverom med god plass til oppbevaring og det er lyse, fine bad. Kjøper som er tidlig ute, kan selv påvirke material-og fargevalg. Din leilighet skal bli slik du vil ha den!

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter