Innlandet brygge

- et hjem med sjøutsikt i Kristiansund

    På Innlandet, sentralt i Kristiansund, har vi bygd 5 rekkehus helt i sjøkanten. Nå kommer det 6-mannsbolig med like fin beliggenhet.

På Innlandet Brygge har alle boenhetene en solrik og flott beliggenhet helt nede ved sjøkanten. Det er flotte fellesområder med lekeplass, bord, benker og brygge. Alle boligene har utsikt mot fjorden – og man kan nyte synet av båttrafikken samt skue utover sjøen i all slags vær. Utsikten er kanskje mest spektakulær når bølgene slår inn mot land, men like fint når havet er blikkstille. Innlandet kan også skilte med flotte friområder ved badestranda i Skjærva; fotball, volleyball, bading og andre friluftsaktiviteter. Det er både barneskole, barnehage og butikk på Innlandet – samt fine muligheter for tur og friluft. De 5 boligene som er oppført nå, er første byggetrinn for Innlandet Brygge borettslag.

Flytt inn nå

Vi har fremdeles to ferdigstilte leiligheter som kan flyttes rett inn i!

Planlegges for 6 nye leiligheter

Sommeren 2019 kommer det et nytt trinn til salgs, en 6-mannsbolig med 3-roms leiligheter med praktisk planløsning.

Rekkehusene vil ha ulik størrelse, fra 158 kvadratmeter ned til 104 kvadratmeter. Det skal være utsikt til sjøen for alle, enten det er fra kjøkkenvinduet eller takterrassen. Husene er tenkt bygd i 2 og 3 etasjer, hvor tredjeetasjen er en inntrukket loftsstue for cirka halvparten av husene. Rekkehusene er organisert som borettslag som forvaltes av KBBL.

Vi planlegger også på sikt å bygge to leilighetsbygg på nordsiden av Sørsundveien. Disse vil inneholde ca 80 leiligheter.

 

 

 

Bilder

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter