Supersuksessen på Majorstuen

Middelthunet på Majorstuen
Middelthunet har fått en fantastisk mottakelse i markedet. Vi har lagt ut de to første byggene i prosjektet for salg, og vi har allerede solgt 195 av de 235 leilighetene som hittil er lagt ut for salg. Vi har fortsatt flotte leiligheter igjen for salg. Ta en titt på boligvelgeren for å finne din drømmeleilighet i dette unike prosjektet. Den 13. februar legger vi ut de første leilighetene i Hus B, som er siste bygg i prosjektet, for salg. Da presenterer vi 46 nye, spennende 2-roms leiligheter fra 46 til 62 kvm. for markedet. Salgsmateriell for dette salgstrinnet publiseres på prosjektets nettside medio januar, men du kan allerede nå registrere deg som interessent.

takterasse middelthunet veidekkeVi bygger boligdrømmen midt på Majorstuen. I Middelthunet har du alt du kjenner, alt du trenger, rett rundt hjørnet. Her kommer 329 leiligheter med moderne standard, og du kan velge mellom alt fra flotte toromsleiligheter til unike toppleiligheter.

Nyt hverdagen med takterrasser, levende gårdsrom og alt du måtte ønske noen få skritt unna.

Vi etablerer et helt nytt og attraktivt nabolag i denne levende, tradisjonsrike bydelen. Vi bygger moderne byleiligheter, med varig kvalitet og høye krav til utforming.

Les mer om leilighetene på prosjektets hjemmeside her eller se ledige leiligheter i boligvelgeren.

Bilder

middelthunet veidekke obos
takterasse middelthunet veidekke

Historier


Velg bolig

Det er foreløpig ikke publisert en boligvelger for dette prosjektet.

Flere prosjekter