Solhøgda

Midt i mellom by og fjell!
I naturskjønne omgivelser på Lillehammer, der Solhøgda turisthotell holdt til, bygger vi flotte utsiktsleiligheter.

Finndinbolig

Trinn 2 er under bygging. Salget på trinn tre er i gang! Meld din interesse i dag!
Solhøgda Turisthotell ble åpnet 20.juni 1937 og  ble kalt «Lillehammers Frognerseter». Mye har endret seg siden den gang, men idyllen er det fortsatt mulig å få oppleve. Nå er vi i gang med byggingen av nye, flotte, solvendte leiligheter med en utsikt du ikke kan finne noe annet sted. Med en slik beliggenhet, har det også vært viktig for oss å beholde de flotte sammenhengende grøntområdene som er med på å gi området sitt lune preg. Det første bygget er nå helt utsolgt, men du finner like gode leiligheter i trinn 2.

Alt går som planlagt.
Alt har gått etter planen og  de første leilighetene er allerede innflyttet. Trinn 2 ble ferdig høsten 2018. Det betyr at du slipper å tenke på vedlikehold i din gamle bolig, men heller kan bruke tide på å leve livet i en praktisk ny leilighet med gode kvaliteter. Her får du også parkering i kjelleren med heis rett opp til utsikten du bare kan sikre deg en gang i livet.

terasse Solhøgda

 

Byggetrinn 3

 

 

Bilder

Solhøgda i gamle dager
byggetrinn 2 solhøgda
terasse Solhøgda
Byggetrinn 3

Historier

Lillehammers Frognerseter

Solhøgda Lillehammer

Fra midten av 30-tallet blomstret turistnæringen på Lillehammer med ei framgangsrik hotellnæring som fundament. Lillehammer var innlandets ”turisttrafikkcentrum” kunne Nationen fortelle. Det var i denne perioden at familein Høstmælingen åpnet ”Lillehammers Frognerseter” – Solhøgda Turisthotel – for 35-40 gjester. Du kan lese mer om hvordan turisnærignen blomstret på 30-tallets Lillehammer her.

Velg bolig

Flere prosjekter