Tillerlandet

Nært, enkelt og sentralt på Tiller
Der byen slutter og naturen begynner, der turstier og gylne kornåkre strekker seg mot Nidelva, der utsikten mot de grønnkledte åsene i Estenstadmarka møter deg hver morgen – akkurat der bygger vi nye leiligheter og rekkehus for små og store familier.

      Tillerleiligheter

Leiligheter med balkong eller takterrasse

Tillerlandet består av tre leilighetsbygg – bygg A, B og C. Bygg A, B  og C er snart sluttsolgt. Vi kan kun få leiligheter igjen, så du må være rask om du skal sikre deg en bolig på Tillerlandet.

• BRA 64,4-90 kvm
• Ekstra takhøyde
• Parkett på alle gulv
• Flislagt bad og vaskerom
• Sportsbod
• Solvendte balkonger og takterrasser
• Vannbåren varme

Midt i smørøyet for aktiv fritid
Å bo i Tillerlandet blir som å ha sitt eget land i landet, hvor alt ligger til rette for å leve et aktivt og behagelig liv. Derfor kaller vi det Tillerlandet.
I Tillerlandet ligger alt til rette for å komme seg ut. Rett i eget nabolag finner du fine turstier, skiløyper og Nidelva/Leirfoss-områdene som innbyr til uteliv både sommer og vinter. Tiller og Sjetne idrettslag tilbyr begge organisert trening i fotball, håndball, ski og andre idretter. Visste du at siste etappe i Pilegrimsleden fra Sverige til Nidarosdomen går gjennom Tillerlandet?

Kort vei til alt du trenger
Tillerlandet ligger bare fem små minutter fra Trondheims mest innholdsrike handleområde. Her finner du mange kjøpesenter, byggevare, planter, møbler, sport, restauranter, kafeer og takeaway, samt viktige tilbud som lege, apotek, post, bank, dyreklinikk og treningssenter. For barnefamilier er kort vei til skoler og barnehage gjerne det viktigste. Rett i nærheten finner du barne-, ungdoms- og videregående skoler, og rundt Tillerlandet ligger det mange barnehager.

Nært, enkelt og sentralt
Kart over området – her ser du hvor lettvint og praktisk det blir å bo i Tillerlandet. Skoler, barnehager og alle hverdagsbehov ligger like i nærheten, samtidig som du bor langt unna trafikkstøyen fra hovedårene. Tomta vil opparbeides med parkmessig utforming, friområder og helt uten gjennomgangstrafikk med mange grøntarealer, store lekeplasser og enkel adkomst.

Tillerlandet er et samarbeidsprosjekt mellom Veidekke og OBOS.

 

For mer informasjon kan du kontakte megler.

Bilder

tillerlandet blokk c veidekke

Historier

Midt i blinken – Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Velg bolig

Flere prosjekter